BOLAJAQ TÁRBIYASHÍLARDÍŃ KOGNITIV QÁBILETLERIN RAWAJLANDÍRÍW METODIKALIQ USILLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada bolajak tarbiyashılardıń kognitiv qábiletlerin rawajlandırıw metodikası úyrenilgen. Sonıń menen birge, mektepke shekemgi tálim shólkemlerinde keleshekte iskerlik júritiwshi bolajaq tárbiyashılardıń kognitiv qábiletlerin rawajlandırıw boyınsha ilimpazlardıń pikirleri, “ILK QADAM” mámleket oqıw baǵdarlamasın ózlestiriwden kútiletuǵın nátiyjeleri kórsetilgen.