TURLI SPORTDA SPORTCHILARDA UCHRAYDIGAN SUYAK SINISHIGA KO‘RSATILADIGAN BIRINCHI YORDAM (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada sportchilarda ko‘b uchiraydigan xastaliklar,jarohatlar,suyuk sinishi va lat yeyishliriga ko‘rsatiladigan birinchi yordam hamda to‘qimalararo qon quyilishi bilan kechmaydigan yengil lat yeyishlarda,mushak va paylarning jarohatlanishini oldini olish,saqlanish choralarini ko‘rish haqida keng ta’rif berilib o‘tilgan.