BASLAWÍSH KLASS ANA TILI SABAQALARÍNDA OQÍWSHÍLARDÍŃ SÓYLEW KOMPETENCÍYALARÍN RAWAJLANDÍRÍW (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqala ana tili sabaqlarında oqıwshılardıń sóylew kompetenciyasın rawajlandırıw usıllarına arnalǵan. Oqıwshılardıń sóylew kompetencıyasınıń ana tili sabaǵında shınıǵıwlar arqalı gúrrińler arqalı rawajlanıwı sóz etiledi.