BOSHLANGʼICH SINF OʼQUVCHILARINING KOMMUNIKATIV QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH BILAN BOGʻLIQ MASHQLARNI TAHLIL QILISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bu maqolada boshlangʻish sinf oʻquvchilarining kommunikativ qobilyatlarini rivojlantirish bilan bogʻliq mashiqlarni tahlil qilish haqida soʻz etiladi va oquvchilar salohiyati haqida ham soʻz etiladi.