BOLAJAQ TÁRBIYASHILARDIŃ KOGNITIV QÁBILETLERIN RAWAJLANDIRIW METODIKASINIŃ AYRIQSHA TÁREPLERI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada bolajak tarbiyashılardıń kognitiv qábiletlerin rawajlandırıw metodikasınıń ayrıqsha tárepleri úyrenilgen. Sonıń menen birge, mektepke shekemgi tálim shólkemlerinde keleshekte iskerlik júritiwshi bolajaq tárbiyashılardıń kognitiv qábiletlerin rawajlandırıw boyınsha ilimpazlardıń pikirleri, bolajaq tárbiyashılardıń kognitiv qábiletlerin rawajlandırıw metodikasın empirikalıq kózqarastan bahalaw hám analiz etiw, kognitivli-kreativ ortalıq tiykarında tárbiyalanıwshılardı erkin tálim iskerligin xoshametlewdiń didaktikalıq sistemasın jetilistiriw, kognitivli oqıtıw texnologiyaların turmıslıq tájiriybege tiykarlanǵan vitagen tálim menen integraciyasın támiyinlew haqqında kórsetilgen.