PSIXOLOGIYADA ONG VA ONGSIZLIK TUSHUNCHALARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada psixikaning quyi va yuqori bosqichi, ong va ongsizlik tushunchalari, ongning fiziologik mexanizmi atroflicha tahlil qilinadi.