BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MATEMATIKA FANINI O‘QITISHDA DARSLIKLARNING O‘RNI VA AHAMIYATI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bu maqolada boshlang‘ich sinflarda matematika fanini o‘qitishda darsliklarning o‘rni va ahamiyati haqida so‘z etiladi. Matematika fanini o‘qitishda darsliklarning o‘rni juda kattaligi va hozirgi kunda olib borilayotgan ishlarga ham to‘qtalib o‘tilgan.