CHIZMACHILIK FANINI O‘QITISHDA TALABALARNING FAZOVIY TASAVVURINI RIVOJLANTIRISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Сhizmachilik fanlari bir-biri bilan chambarchas bog‘langanligi sababli, oldin talabalarga fanini puxta o‘zlashtirib olishlarini so‘ngra, chizmachilik fanini yuqori saviyada o‘zlashtirishlariga imkon tug‘ilishi mumkinligi tushuntirlishi lozim