SPORT O‘YINLARIDA O‘QUV-TRENIROVKA JARAYONININI TAKOMILLASHTIRISH VA O‘TKAZISH USULLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Sportchining o‘quv-trenirovka jarayoninini takomillashtirish va o‘tkazish usullari, uning jismoniy tayyorgorligi bo’yicha ma’lumot berilgan.