OQIWSHILARDIŃ BOS WAQITLARÍN NÁTIYJELI SHÓLKEMLESTIRIW JOLLARÍ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada oqıwshılardıń bos waqıtların mazmunlı shólkemlestiriw, bes baslama tiykarinda mekteplerde kitapqumarlıq keshelerin ótkeriw, mekteplerde pán hám sport dógereklerin shólkemlestiriw haqqında aytılǵan.