KREATIV PIKIRLEWSHI OQIWSHILARDI ANIQLAW MASHQALASINIŃ PSIXOLOGIYALIQ TÁREPTEN ÚYRENILIWI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada kreativ pikirlewshi oqıwshılardı anıqlaw mashqalasınıń psixologiyalıq ádebiyatlardaǵı maǵlıwmatları, tiykarınan kreativ pikirlewshi balalardı tańlaw, olar menen islesiw jolları, kreativlikti úyreniw psixologiyalıq diagnoz processi tiykarında oqıwshılardıń ózgesheliklerin analizlew usılları haqqındaǵı maǵlıwmatlar keltirilgen.