BO‘LAJAK O‘QITUVChILARDA PROGNOSTIK KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISh ZARURIYATI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada muallif pedagogik prognostikaning o‘qituvchi faoliyatida tutgan o‘rni hamda prognostik kompetentlikni rivojlantirish zaruriyatini ochib bergan