BASLAWISH KLASS ANA TILI SABAQLARINDA OQIWSHILARDIŃ TILIN INTEGRACIYALIQ QATNAS TIYKARINDA ÓSIRIWDIŃ HÁZIRGI JAǴDAYI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul teziste baslawısh klass ana tili sabaqlarında oqıwshılardıń tilin integraciyalıq qatnas tiykarında ósiriwdiń házirgi jaǵdayı haqqında maǵlıwmatlar berilgen.