БАСТАУЫШ МЕКТЕП БІЛІМ АЛУШЫЛАРЫНЫҢ ФУНКЦИОНАЛДЫҚ САУАТТЫЛЫҒЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУ МӘСЕЛЕЛЕРІ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ұсынылып отырған мақала мазмұнында бастауыш мектеп білім алушыларының функционалдық сауттылығы мәселесі қарастырылып олардың функционалдық біліктері бастауыш мектептін оқу-тәрбие үдерісінде қалыптасады деген тұжырым жасалған және функционалдық сауттылықты қалыптастыру үшін мұғалімдерге арнайы белсенді, дамытушы білім беру технологияларын қолдану қажеттілігі негізделген.