QARAQALPAQ TILINDE AFFIKS MORFEMALARDÍ OQÍTÍWDA ASSESSMENT HÁM SINKVEYN METODLARÍN QOLLANÍW (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada qaraqalpaq tilindegi affiks morfelardı oqıtıwda zamanagóy usıllar boyınsha sóz etiledi. Metodlar oqıwshılardıń bilim hám kónlikpesin, intelektuallıq oylaw, óz betinshe sheshim qabıllay alatuǵın dóretiwshilik qábiletin anıqlawǵa járdem beretiǵınlıǵınıń áhmiyetliligi ilimiy pikirler menen túsindiriledi.