IT MUTAXASSISLARINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
ushbu maqolada IT mutaxassislarning har xil psixologik holatlari va bu holatlarni keltirib chiqaruvchi omillar, ularni bartaraf qilish usullari haqida ma’lumot beriladi.