SINFDAN TASHQARI JISMONIY TARBIYA ISHLARINI TASHKIL QILISH VA ÓTKAZISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
ushbu maqolada umumiy o‘rta t’alim maktabi o‘quvchilarining sinfdan tashqari jismoniy tarbiya ishlarini tashkil qilish va o‘tkazish usullari va yollari.