BADIIY ASARLARDAGI QAHRAMONLARNING MIMIKASI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada badiiy asar qahramonlarning mimikasi, asarni o'qish davomida inson mimikasiga tasir qilishi. Inson yuzida nimalar sodir bo'lishini misollar yordamida aytib o'tilgan.