MIFLERDIŃ INGLIS HÁM QARAQALPAQ TILLERINDE TIYKARǴI KOMPONENT SÍPATÍNDA GEWDELENIWI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada konceptler, adamdı gewdelendiriwshi mifologiyalıq koncept birlikleri, lingvomádeniy konceptler menen kognitiv konceptlerdiń ayırmashılıqları, inglis hám qaraqalpaq barlıq milliy ertek til kórinisin gewdelendiriwshi leksikalıq birlikler haqqında túsinikler berilgen.