EKOLOGIYALIQ FAKTORLARDIŃ SPORTSHI ORGANIZMINE TÁSIRI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada temperatura, ıǵallılıq, samal, jawın-shashımnıń ekologiyalıq faktorlaǵa tásiri haqqında sóz etiledi.