JASLAR TÁRBIYASINDA MILLIY XALIQ OYINLARÍNÍŃ PEDAGOGIKALÍQ ÁHMÍYETÍ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Jaslarģa beriletuģın tárbiyaxalıq pedagogikası menen tıģız baylanıs, onıń ajıralmas bir bólegi bolıwı kerek. Milliy xalıq oyınları tálim-tárbiya beriwde eń salmaqlı áhmiyetke iye, tálim-tárbiya beriwdiń óz aldına, keń mazmunlı bir kórinisi bolıp sanaladı.