O‘SMIRLAR BILAN ISHLASH MUOMMOLARI ULARDAN KELAJAK SPORTCHILARINI TAYYORLASHNING AHAMIYATI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Sportda jismoniy mashqlar bilan shug'ullanuvchilar jismoniy rivojlanishda, funksional tayyorgarlikda, harakat malakalarini egallashda ba’zi bir yutuqlarga erishish vazifasini o‘z oldilariga qo'yadilar. Yuqori natijalarga erishish, albatta, ayrim vosita va uslublarni tanlash bilan yuqori saviyadagi mashg'ulot, jismoniy yuklanish yordamida, jismoniy yuklanish va dam olishni almashtirishning maxsus tizimi, mashg'ulot jarayonining siklliligi yordamida amalga oshiriladi