BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA NUTQNI O‘STIRISH METODIKASI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada nutq haqida, nutq rivojlanish jarayoniga ta’sir qiluvchi omillar hamda boshlang’ich sinf oʻquvchilarining nutqini oʻstirish metodikasi haqida ma’lumotlar berilgan.