BASLAWISH KLASLARDA OQIWSHILAR TILIN ÓSIRIWDIŃ LINGVODIDAKTIKALIQ TIYKARLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul teziste Ana tili sabaqlarında baslawısh klass oqıwshıları sanalı oqıw, sawatlı hám sulıw jazıwǵa úyretiledi, mazmunlı sóylew kónlikpelerin rawajlandırıw boyınsha maǵlıwmatlar berilgen.