PEDAGOG-TÁRBIYASHILARDIŃ KÁSIPLIK KOMPETENCIYALARIN RAWAJLANDIRIW– PEDAGOGIKALIQ ZÁRÚRLIK (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mektepke shekemgi bilimlendiriw shólkemindegi kásiplik iskerlik shaxstı oqıtıw, tárbiyalaw hám rawajlandırıwdıń zamanagóy psixologiyalıq hám pedagogikalıq teoriyalardan paydalanıwǵa tiykarlanǵan bolıp tabıladı.