SHAXS IJODKORLIGI TUSHUNCHASINING MOHIYATI VA UNING RIVOJLANISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada ijodkorlik tushunchasi va uning mohiyatini tushintirishda antic davr faylasuf va mutafakkirlarining fikrlari haqida ma’lumotlar keltirib o’tilgan.