BASLAWISH KLASLARDIŃ QARAQALPAQ TILI SABAQLARINDA OQIWSHILAR TILIN RAWAJLANDIRIW METODIKASI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada baslawısh klaslar qaraqalpaq tili sabaqlarında όz pikirin durıs hám erkin bayan etiw, awızeki hám jazba sόz baylıǵın kelbetlik sόzler menen bayıtıw sόylewdiń sıpatın rawajlandırıw haqqında sóz etiledi.