K. KARIMOV SHÍǴARMALARÍNDA KIYIM-KENSHEK ATAMALARÍNÍŃ STILLIK QOLLANÍLÍW ÓZGESHELIKLERI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada qaraqalpaq xalqınıń belgili jazıwshısı K.Karimovtıń shıǵarmalarınıń tilinde ushırasatuǵın kiyim atamalarına stilistikalıq jaqtan sıpatlama berildi. Mádeniyatımızdıń tiykarǵı belgileriniń biri bolǵan kiyim-kenshek atamalarınıń kórkem shıǵarmalarda qollanılıw ózgeshelikleri, onıń tilin bayıtıwdaǵı xızmeti hám mánilik xarakteri ashıp berildi.