UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTAB O‘QUVCHILARINI SPORT O‘YINLARI ORQALI JISMONIY TAYYORGARLIKLARINI RIVOJLANTIRISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktabining 7-8 sinf o‘quvchilarini umumiy va maxsus jismoniy tayyorgarliklari, jismoniy madaniyat darsini tashkil etilishi, darsda beriladigan mashg‘ulot yuklamalarini o‘quvchilarning organizmiga ta’siri ko‘rib chiqiladi.