SHET TILLERIN OQÍTÍWDA SANLÍ TEXNOLOGIYALARDÍŃ ÁHMIYETI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
bul maqalada tiykarınan, búgingi kúnde xabar texnologiyalarınıń dúnya boylap barlıq tarawlarǵa tereń kirip baratırǵanlıǵı, sonday-aq mámleketimizde tálim sistemasında qandayda bir predmetti oqıtıwda zamanagóy xabar texnologiyalarınan únemli paydalanıw házirgi zaman talabı bolıp esaplanatuǵinliǵi haqqinda sóz baradı.