QARAQALPAQ TILI KENIMEX SÓYLESIMINIŃ LEKSIKALİQ QATLAMİ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada Nawayı wálayatınıń Kenimex rayonında jasap atırgan qaraqalpaqlardın sóylew tili quramında ózlestirme sózlerdiń qollanılıw ózgeshelikleri, olardıń dáslepki mánilerinen uzaqlasıp yamasa pútkilley ózgerip ketkenligi mısallar menen beriledi.