TAFAKKUR QILISHNING HAR BIR YOSH DAVRIDAGI XUSUSIYATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bu maqolada psixologiyaning bilish jarayonlarining biri bo‘lgan tafakkur operatsiyalarining har bir yosh davridagi psixologik xususiyatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Asosan, maktabgacha yosh davri, kichik maktab yosh davri va o‘spirinlik davrida tafakkur jarayonining rivojlanish dinamikasi o‘rganilgan.