AKTIV VA PASSIV TURIZM TURLARI ORQALI O‘QUVCHI- YOSHLARNING JISMONIY FAOLIYATLARINI RIVOJLANTIRISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktabi o‘quvchilarining turizm faoliyati bilan shug‘ullanishlari, turizm faoliyatining turlari va ularning maktab o‘quvchiilarining organizmiga qanday ta’sir berishi haqida ma’lumotlar va olingan tadqiqotlarning amaliy natijalari va nazariy tahlili ko‘rib chiqiladi.