PSIXIK TARAQQIYOTI ORQADA QOLGAN OʼQUVChILARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada oʻquvchilardagi oʻzlashtirmovchilik sabablari va buning taʼsiri sifatida bolalardagi psixiq taraqqiyotda orqada qolgan bolalar haqida tushunchalar keltirilgan.