MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARINING XULQ-ATVORI O´ZGARISHIGA OILANING TA'SIRI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maktabgacha yoshdagi bolalarining xulq-atvori o᾽zgarishiga ta'siri,tarbiyani eng avvalo bola oilada oladi.Oilada farzand tarbiyasi ham ota ham ona bilan birgalikda amalga oshiradi.