DUNYOVIY DAVLATDA SHAXS ERKINLIGINI TA’MINLASHNING MA’NAVIY-AXLOQIY MODELLARI: MILLIY VA XORIJIY TAJRIBA (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bu maqolada dunyoviy davlatda shaxs erkinligini ta’minlashning ma’naviyaxloqiy modellari haqida sо‘z etiladi.