JAŃA ÓZBEKSTAN JAǴDAYINDA BASLAWISH BILIMLENDIRIW MODERNIZACIYASI DÁSTÚRIY TÁMIYNATIN JETILISTIRIWDIŃ ÁMELDEGI JAǴDAYI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada Jańa Ózbekstan jaǵdayında baslawısh bilimlendiriw modernizaciyası dástúriy támiynatın jetilistiriwdiń ámeldegi jaǵdayı haqqında sóz etiledi.