FUQAROLIK JAMIYATINI RIVOJLANTIRISHDA MAHALLA INSTITUTINING O‘RNI VA AHAMIYATI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada fuqarolik jamiyatini rivojlantirishda mah alla institutining orni va ahamiyati haqida, demokratiyaning eng ko p tarqalgan shakllaridan biri fuqarolarning o zini o zi boshqarishi hisoblanib, O zbekistonda fuqarolarning o zini o zi boshqarish tizimining asosiy bo g inini mahallalar tashkil qiladi.