ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ИНТЕРАКТИВНЫХ МЕТОДОВ НА УРОКАХ ТЕХНОЛОГИИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada dástúriy sabaq processindegi kemshilikler, zamanagóy p edagogikalıq texnologiyalar, ınteraktiv metodlardan paydalanıwdıń áhmiyeti kórsetilgen. Sonıń menen birge, ınteraktiv metodlardı texnologiya páni sabaqlarında qollaw boyınsha usınıslar hám juwmaqlar berilgen.