OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TEXNOLOGIK TA’LIM YO NALISHI TALABALARINI MASOFAVIY O‘QITISHNING ILMIY METODIK MATERIALLARINING MAZMUNINI TAKOMILLASHTIRISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
: Ushbu maqolada Oliy ta’lim muassasalarida texnologik ta’limi yo‘nalishi talabalarini davlat ta’lim standar tlari talablariga muvofiq ravishda pedagogik faoliyat olib borishga tayyor bo‘lishi, yuqori nazariy va amaliy tayyorgarlik darajasini ta’minlaydigan zamonaviy o‘qitish texnologiyalaridan foydalanishi, olingan bilimlarini amaliy faoliyatda qo‘llashga ularn i tayyorlashi va ta’lim muassasasining ilmiy metodik faoliyatda ishtirok etishi orqali o‘qitishning ilmiy metodik asoslarini takomillashtirish haqida ma’lumot berilgan.