БЕҲБУДИЙНИНГ ТИЛ СОҲАСИДАГИ ҚАРАШЛАРИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Muallif tomonidan Maxmudxoʻja Behbudiyning “Kitobat ul atfol” asari jadid adabiyotida va til sohasida muhim ahamiyati oʻrganib chiqilgan. Unda millatimizning yoshlari uchun savodxonlik kitobi boʻlib, bu bolalarning maʼrifati yoʻlidagi dastlabki qaldirgʻoch darsliklardan edi. Unda xat urgatish saboqlari, maktub yozish qoidalari, ish yuritishga doir hujjat namunalari keng oʻrin egallaydi. Behbudiyning til sohasidagi qarashlari tahlilga tortiladi.