TURK TILI FANIDAN AMALIY MASHG‘ULOTLARNI TASHKIL ETISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada xorijiy til ta’limi, amaliy mashg‘ulotlarni tashkil etish, til o‘rganish kompetensiyalarini shakllantirish yo‘llari va metodlari haqida so‘z yuritiladi. Talabalarning til o‘rganishlari bilan bog‘liq muammolarni hal etish yo‘llari ko‘rsatiladi.