OGAHIYNING “USTINA” RADIFLI GʻAZALI VA UNDAGI SHEʼRIY SANʼATLAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Ogahiy hayoti va ijodiga boʼlgan eʼtibor haqida toʼxtalinadi. Uning “Ustina” radifli gʻazali shoir ijodida katta oʻrin egallashi taʼkidlanadi. Gʻazaldagi sheʼriy sanʼat va oʻxshatishlar tahlil qilinadi.