AXBOROT SOATLARIDA AJDODLAR ADABIY MEROSINI OʻRGANISHDA TYUTORNING ROLI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada tyutorlik tushunchasi, axborot soatlarida talabalarga ajdodlar adabiy merosini oʻrgatish prinsiplari va oʻziga xos vazifalari yoritib berilgan.