CHET TILINI SAMARALI O‘QITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGILAR VA METODLARDAN UNUMLI FOYDALANISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu tezisda ingliz tilini o‘qitishda zamonaviy metodlar  va ularning qo‘llanilishining foydasi haqida so‘z boradi.