OʻZBEK VA CHET TILI OʻRGATISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING OʻRNI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Hozirgi kunda taʼlim jarayonida interaktiv metodlar, innovatsion texnologiyalar, pedagogik texnologiyalarni qoʻllashga boʻlgan qiziqish kundan-kunga ortib bormoqda, bunday boʻlishiga sabablardan biri shu kungacha taʼlimda oʻquvchi-talabalarni faqat tayyor bilimlarni egallashga oʻrgatilgan boʻlsa, zamonaviy texnologiyalarni qoʻllash esa ularni mustaqil fikrlashga kerakli masalalarni izlab topishga, tahlil va xulosa qilishga oʻrgatadi.