TABIAT HODISALARINI ATOVCHI NOMLARNING LINGVOMADANIY XUSUSIYATI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
O‘zbek tili barqaror birliklarida tayanch vazifa bajargan tabiat hodisalarini nomlovchi  birliklarning lingvomadaniy xususiyati yoritildi.