ANVAR OBIDJON IJODIGA CHIZGILAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Oʻzbekiston xalq shoiri Anvar Obidjon ijodi xususida fikr bildirildi. Asarlarining oʻrganilishi kabi masalalarga daxl qilingan. Ijodkorning turli yillarda yozgan asarlari, xatto shoir hayot mahalida  shaxsiy arxividan olingan manbalardan ham foydalanildi. Shu asnoda shoirning badiiy mahoratiga oid xulosalar chiqarildi.