NAZAR ESHONQUL IJODIDA YOPIQ MAKON VA UNING MA’NOVIY TALQINI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Nazar Eshonqul ijodida yopiq makon va uning ma’noviy xususiyatlari ijodkorning hikoyalari hamda qissasi tahlili orqali ochib berilgan.