O‘ZBEK TILI YURIDIK LEKSIKASINING BOYISH MANBALARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada yuridik terminlarning boyish manbalari, usullari, chet tilidan kirib kelgan yuridik so‘zlar haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, misollar orqali atroflicha tahlil qilinadi.